Event Calendar
Prev MonthPrev Month Next MonthNext Month
2021 Death Penalty Seminar
Friday, November 19, 2021, 7:30 AM - 5:30 PM MDT
Category: 2021 Death Penalty Seminar

2021 Death Penalty Seminar 
Friday, November 19th
This is an in-person CLE event; 8.0 credit hours (pending bar approval) 
Seminar will be at Utah Law and Justice Center
Agenda:
7:30am - Registration and Check-In. Light breakfast will be served
8 am - Dr. John Fabian- Forensic Psychology and Neuropsychology in Death Penalty Cases (1.5 hours)
9:30 am- Break
9:45 am - Ronald Thrasher- Topic TBA (1.0 hour)
10:45 am- Dr. Jolie Brams- Communicating with Clients and Identifying Mental Illness (1.5 hours)
12:15 pm - Lunch (Served)
1 pm - Richard Kammen- Selecting the Capital Jury (1.0 hour) (Appearing via Zoom)
2 pm - Natman Shaye- Effective Communication with the Jury Panel when Utilizing the Colorado Method (1.5 hours)
3:30 pm - Break
3:45 pm - Jeff Wax- Mitigation and Making the Case for Life (1.5 hours)
5:15 pm - Adjourn